DE SUBJECTIVISTEN VERHUIZEN NAAR ILXoR

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Onze vrienden bij ILXoR zijn zo aardig geweest om ons forum een plekje aan te bieden op hun site. Dat betekent dat wij zullen verhuizen naar een stabielere plek, zonder dagenlange outages. Het question/answer-systeem is hetzelfde gebleven, alleen is er 1 bijkomstigheid: nieuwe gebruikers zullen zich eerst moeten aanmelden om mee te kunnen doen. Je kan via deze weg zelfs, als je wil, een eigen profiel aanmaken op het forum. Om onze vaste bezoekers de kans te geven zich daar aan te melden en hun bookmarks/ links aan te passen zal dit forum tot 26 Augustus (a.s. maandag) van kracht zijn. Daarna zitten wij officieel op ILXoR.

Het adres is http://ilx.wh3rd.net/newquestions.php?board=8, aanmelden doe je door naar beneden te scrollen en op 'Register' te klikken.

posts vanaf de thread 'vinyl persen?' zullen niet worden toegevoegd aan de nieuwe board. Houden we het dus een beetje saai tot a.s. maandag?:-)

-- AriŽn (saguamura@home.nl), August 19, 2002

Answers

Cool dat nieuwe board. Precies de dingen verbeterd die dit board soms wat onplezierig maakte. En statistieken wie het meeste post! Hopelijk gaat dit forum ook ietsje beter om met verkeerde/vergeten eind-tags.

...links aan te passen

Je moet de makers van www.subjectivisten.org ook maar eens op de hoogte stellen van het nieuwe forum, zij linken nog steeds de oude url. :)

-- Martijn @ Think Small (thinksmallzine@hotmail.com), August 19, 2002.


Dat doen we na de 26e. Dit is tot dan het officiele forum.

-- Arien (saguamura@home.nl), August 19, 2002.

Ok, sorry, ik moet me misschien niet overal mee willen bemoeien :)

-- Martijn @ Think Small (thinksmallzine@hotmail.com), August 19, 2002.

Heh. We zouden ons pas echt zorgen gaan maken als je dat niet deed;-)

-- Arien (saguamura@home.nl), August 19, 2002.

Moderation questions? read the FAQ