De Subjectivisten: Leger voor het eigen heil

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

De thread-titel belooft veel, maar dit gaat enkel verder op een ouwe topic. Kunnen we elkaar blijmaken met ouwe meuk waar een ander toch niets meer mee doet?

Wie kan mij helpen aan de cd-single 'Diskomo' van The Residents, uit 1990/1991 op het Torsolabel? En wie kan mij helpen aan de cd '...If I die, I die...' van Virgin Prunes op Rough Trade uit diezelfde periode (dus niet de latere, Franse editie met bonustracks)?

-- Roger Teeling (rogerteeling@hotmail.com), August 18, 2002

Answers

wie kan mij helpen aan de cd '...If I die, I die...' van Virgin Prunes op Rough Trade uit diezelfde periode (dus niet de latere, Franse editie met bonustracks)?

Niet dat ik je eraan kan helpen, want ik wil mijn exemplaar niet kwijt, maar op deze Rough Trade CD staat ook een bonustrack die NIET op de LP (vinyl) "...If I die, I die" staat, namelijk "Pagan Lovesong". Dat trackje hoort er ook helemaal niet op, want was een heel apart (en ook eerder) projectje dan "...If I die, I die". 't is maar dat je het weet. Overigens, als iemand de eerste single van de Virgin Prunes heeft en/of deel I uit de reeks "A new form of beauty", mail me dan vooral!

-- Hibernia (hibernia_augusta@hotmail.com), August 18, 2002.


Probeer eens www.gemm.com

-- Martijn @ Think Small (thinksmallzine@hotmail.com), August 18, 2002.

Met Gemm heb ik slechte ervaringen. Het merendeel van de titels die je daarop tegenkomt, hebben de aanbieders niet in bezit. Dan liever het gouden eBay.

Het klopt idd, dat van die Rough Trade bonus; die was ik even vergeten. Ik heb mijn exemplaar ooit weggeven, en kwam er de volgende dag achter dat ie niet meer leverbaar was. Gebeurd me wel vaker. Nu ja, zolang dat uit naam van de liefde gebeurd ;-)

Ook gewenst: What?Noise - 'Fat'.
Zelfde verhaal...

-- Roger Teeling (rogerteeling@hotmail.com), August 18, 2002.

Met Gemm heb ik slechte ervaringen. Het merendeel van de titels die je daarop tegenkomt, hebben de aanbieders niet in bezit. Dan liever het gouden eBay.

Tja, heb net voor het eerst wat bij ze besteld (CD waar ik al jaren naar op zoek was voor 6 dollar...). Ze hebben ratings voor de diverse aanbieders, er staan behoorlijk wat aanbieders met een of twee sterren, dat doet mij i.i.g. vermoeden dat d&icaute;e aanbieders wel fatsoenlijk zijn.

-- Martijn @ Think Small (thinksmallzine@hotmail.com), August 18, 2002.


Ik hoop voor je dat je de titel in kwestie ontvangt. Het probleem met de meeste internetshops is dat hun databases vol titels staan die al eeuwen niet meer leverbaar zijn. Informeer je via email, dan luidt het antwoord steevast 'Bestel nu maar gewoon, als we het gevraagde item niet hebben of kunnen krijgen, dan krijg je je geld terug'. Ik ben een verzamelaar, dus labiel, dus probeer het tegen beter voelen in. Nu, ze kunnen die titels dus mooi niet krijgen, en vervolgens mag je echt een kleine oorlog voeren om je geld terug te krijgen; wat vaak ook nog voor ongeveer 50% verminderd is met vermeende administratiekosten. Nee, ik ben blij met eBay. Wie geduldig is en het spel snapt krijgt het vaak voor 'zijn' prijs, en je hebt nagenoeg 100% garantie dat de verkoper het aangebodene ook daadwerkelijk bezit.

-- Roger Teeling (rogerteeling@hotmail.com), August 18, 2002.


Het probleem met de meeste internetshops is dat hun databases vol titels staan die al eeuwen niet meer leverbaar zijn.

Wat dat betreft stelt het me gerust dat die aanbieder een heleboel dingen niet heeft. Ik heb ook veel ervaringen met mailorders die ontieglijk grote catalogi hebben maar in de praktijk de dingen die je zoekt meestal niet kunnen leveren, al hebben ze me hier nooit kosten voor gerekend. De aanbieder waar ik mijn dingen vond (nog wat goedkope singles en andere lastig te vinden dingen) had 5 sterren in de gemm-rating.

Het gaat overigens om de CD "For If You Cannot Fly" van Small Factory. Misschien heeft iemand hier 'm over, voor als het toch niet mocht lukken?

-- Martijn @ Think Small (thinksmallzine@hotmail.com), August 18, 2002.


gezocht: de straaljagers met dikke dijen. Geen grapje, check het hitdossier maar!

-- roosmarijn (roosmarijn@3fm.nl), August 18, 2002.

Moderation questions? read the FAQ