3voor12 zoekt fulltime webredacteur

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

VPRO's 3VOOR12 zoekt een fulltime webredacteur met nieuws als specialisme.

3VOOR12 is sinds 1998 de website voor popmuziek van de VPRO. 3VOOR12 is een journalistiek multimedia-magazine op internet met radio-, televisie- en tijdschrift-elementen. 3VOOR12 volgt de dagelijkse nieuwsstroom, maar zorgt ook voor verdieping en is actief op festivals.

Wij zijn op zoek naar een nieuwsjager met popmuziek als passie. Een webredacteur die met niet aflatende energie zelf speurt en sites afstroopt; op het werk en thuis, door de week en in het weekend, dag en nacht. Maar die ook in staat is zelf nieuws te genereren. Iemand met gevoel voor zowel het kleine nieuws als het diepgravende werk. 3VOOR12 zoekt iemand die popnieuws kan wegen en zoveel mogelijk kan vertalen naar de Nederlandse situatie. Een journalist met een tomeloze, bijna genetisch bepaalde gulzigheid, iemand die euforisch wordt wanneer hij of zij als eerste kan melden dat de drummer van Human Alert een blauwe nagel heeft (of dat hij de band verlaten heeft om zich op zijn loopbaan als dichter te richten omdat hij Menno Wigman heet). We zoeken iemand die zich moet kunnen vastbijten en ingraven en bij wie het bedenken van creatieve invalshoeken in het bloed zit. Uiteraard beschikt de nieuwe 3VOOR12-kracht over een goed netwerk, is hij/zij goed op de hoogte van de Nederlandse popwereld en de daarin bestaande verhoudingen en is het iemand die snel en goed kan schrijven. Ervaring met een videocamera en programma's als Final Cut Pro, Photoshop en ProTools zijn een pre.

De functie is ingedeeld in klasse F. Aanstelling geschiedt voor de periode van 1 jaar. Aansluitend is verlenging mogelijk.

Voel je je aangesproken? Voldoe je aan dit profiel? Stuur een sollicitatiebrief met uitgebreide motivatie voor 21 augustus 2002 naar de afdeling P&O of naar C.Houtkamp@vpro.nl

De sollicitatiecommissie bestaat uit Leonieke Daalder, Sander Kerkhof, Erwin Blom en Casper de Roos.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leonieke Daalder, 035-6712 312.

-- JoB (jobwit@vpro.nl), August 16, 2002

Answers

als je die hoeveelheid sollicitatie commissie ziet, zou je denken dat er een directeur wordt aangenomen!

-- angela (angela@hotmail.com), August 18, 2002.

Dan heb je de sollicitatiecommissie niet gezien toen er een directeur werd aangenomen ;-)

-- erwin blom (erwblo@vpro.nl), August 20, 2002.

Moderation questions? read the FAQ