Pinkpop wants you, thuisblijver!

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Pinkpop dit hele weekend ook weer thuis te beleven in beeld, geluid en tekst. Dat is niet alleen leuk, maar ook kunnen we de hoogwaardige bijdragen van de Subjectivisten en hun sympathisanten goed gebruiken bij de audiochats en in het forum. Die laatste zit doorgaans vol met Kane- en Live-fans, dus dat wordt leuk met jullie er bij! :-)

-- JoB (jobwit@vpro.nl), May 18, 2002

Answers

Dit keer wel beter je best doen he, Job. Tijdens Lowlands had je slechts een schamele 0.625 reactie per recensie, waar Gerald Walhof bijna 14 scoorde. Dat moet deze keer dus beter. (bron, scrollen naar 28 augustus)

-- Joris (subbacultcha@hotmail.com), May 18, 2002.

Leuk. :( Wat een depressieve line-up trouwens, of hadden we het daar al over gehad?

-- Omar (omar@kindamuzik.net), May 18, 2002.

ik dacht dat ik daar wel eens een stukje over heb geschreven, ja ;-)

-- bas (bas@kindamuzik.net), May 18, 2002.

die audiochats zijn altijd wel lachen.

vooral je naam op vpro radio genoemd worden doet me veel. snif.

:D

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), May 19, 2002.


Het hangt natuurlijk af van wie welk optreden gaat recenseren. Kane, Lenny K., Di-Rect, Faithless, SOAD, Racoon en Jewel.

De huidige stand na 1 dag (checkpoints op zondag, maandag en dinsdag om 12.30):
JoB verrassend op 3 met 15 reacties op zijn recensie van het optreden van P.O.D. (EO-Jongerendag in Landgraaff). Verrassend omdat Gerard's stukje over Bush maar 6 reacties heeft gekregen.

Erwin op 2 met zijn recensie van het optreden van Heather Nova (22 nogal felle reacties, waaronder dit juweeltje:"jezus wat heb ik een pleuris hekel aan al die cynische muziek recencenten van de oor en omstreken ze hebben er geen moer verstand van en maar klagen en zeuren jezus en er nog betaald voor worden ook rot toch op word ontslagen en beland in de goot"). Let op het feit dat er onder de recensie ook meteen de meningen van fans over Heather zijn gepost.
Evert-Jan Kamerbeek: - Haar muziek is gevoelig en oprecht. - Ze behoort tot de muzikanten die de wereld mooier maken met hun muziek.
De meningen van fans hebben dit jaar sowieso een prominente plek gekregen in de coverage. Op zich een goed idee met een line-up die niet veel positieve recensies zal opleveren. En het gaat uiteindelijk om de fans, niet?

Op 1 met superstip, Sander Kerkhof met zijn stuk over Live:
"Die Ed Kowalczyk is natuurlijk een vreselijke vent. Nu weer met een afzichtelijk staartje achterop zijn verder kale hoofd. En dat prekerige gedoe, daar word je kotsmisselijk van.[...]Live kan worden bijgeschreven in de annalen van de popmuziek. Een pagina in de Rock And Roll Hall Of Fame. Een simpele stoeptegel met een handafdruk. Ergens in een zijstraat. Meer niet." Nee, daar maak je geen vrienden mee bij de militante Live-fanclub. 40 reacties: "Sander Kerkhof is een MIERELUL!!!", "Waarschijnlijk vroeger een beetje gepest en zet hij zich nu af tegen de "meelopende vredelievende buitenwereld" omdat volgens Sander de wereld toch al naar de klote is", "Dus jochie ga iets anders doen bv Plees schoon maken op popfestivals, dan heeft de festivalganger tenminste nog iets aan je.". We voelen met je mee, Sander!;-)

-- Arien (saguamura@home.nl), May 19, 2002.Audiochats:
ZONDAG 19 MEI 13.00u audiochat FAITHLESS 16.00u audiochat LAMB 16.30u audiochat DROPKICK MURPHEYS MAANDAG 20 MEI 13.30u audiochat MILLIONAIRE 14.00u audiochat DARYLL ANN 18.30u audiochat MUSE (zwaar voorbehoud) 22.15u vullen we later in (audiochat Jan Smeets en Willem Venema?)

Vooralsnog weinig interessants om me in te mengen, helaas. Het is mooi weer buiten. Balletje trappen?

-- Arien (saguamura@home.nl), May 19, 2002.


En het gaat uiteindelijk om de fans, niet?

Rot toch op man! Het gaan om het woord, de critici, de waarheid. Man. :)

Hulde aan Sander K. Maar ja Live kan je niet op missen.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), May 19, 2002.


Maar ja Live kan je niet op missen.

Hoe erg kan een band in de soep lopen. Begonnen met niet erg originele maar oerdegelijke radio stamprock en inmiddels vergaan tot zweefteven New Age muziek die zo naast Ad Visser in de platenzaak kan. Beetje jammer.

-- Martijn ter Haar (wmterhaar@myrealbox.com), May 19, 2002.


Het gaan om het woord, de critici, de waarheid. Man. :)

Nee Omar, hier gaat het uiteindelijk om entertainment. Laten we eerlijk zijn. Maar ondanks de verrassend milde toon van bepaalde recensies vandaag (waren Racoon en de Beatbusters echt zo goed?! On the other hand, was Krezip wel zo OK vorig jaar?;-) is het woord nog altijd helder. Hulde, jongens...

-- Arien (saguamura@home.nl), May 19, 2002.


Moderation questions? read the FAQ