lijstjes week 18

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Jullie kunnen die lijstjes nog zo goed verstoppen, ik vind ze wel :)

Vido: over Julie Doiron, ik vond haar optreden in Extrapool erg indrukwekkend, kocht toen meteen een CD (Désormais, dat is die Franstalige) en die vond ik nogal kaal. Is Heart & Crime zoveel beter?

Grappig trouwens om in Norbert's lijstje Log te zien staan. Ik heb al jaren een CD en 2 singletjes van Log (uit Dayton, OH - lijken erg op The Bats) in de kast staan en dacht even dat ze weer terug waren. Maar dit is Zweeds toch?

-- Martijn (thinksmallzine@hotmail.com), May 05, 2002

Answers

Désormais (...) vond ik nogal kaal. Is Heart & Crime zoveel beter?

Heart & Crime is zelfs nog kaler. Er staat minder begeleiding op dan op de vorige plaat waardoor het album heel dicht bij de sfeer van het live-optreden komt. Die kaalheid vind ik juist een heel sterk punt. De liedjes zijn zo helder en direct dat extra toeters en bellen alleen maar zouden kunnen afleiden.

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), May 05, 2002.


Norbert: Do Make Say Think?

-- bas (bas@kindamuzik.net), May 05, 2002.

Martijn: Inderdaad de Zweedse Log, al wist ik niet dat er ook een andere was. Wat trage gitaarpopsongs. Niet grensverleggend maar zeker de moeite waard!

Bas: Ben sinds F No 9 No infinity al alles van GYBE aan het volgen, met als hoogtepunt de A-kant van de Slow riot for new zero kanada EP. En van de afsplitsingen hou ik het meeste van A Silver Mount Zion (met Born into trouble as the sparks fly upward, de voorganger is toch duidelijk minder). Maar nou is er dus weer Do Make Say Think, sehr gutttt.

-- Norbert (norbert@kindamuzik.net), May 06, 2002.


Moderation questions? read the FAQ