Do Make Say Classic Think Noodlanding

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Het eerste lied op de nieuwe cd van Do Make Say Think heet Classic Noodlanding: ik neem aan dat het naar die indie-disco in Paradiso verwijst? Maar waarom? Heeft de band soms de pech gehad er vr te moeten spelen? Ik weet dat het een achterhoedegevecht is, maar dit is naast ouwehoerend publiek waarschijnlijk wel mijn grootste concertergernis: bands die zich moeten haasten of afgekapt worden, omdat er gedanst moet worden. Grrr...

-- gieteling (neben10@hotmail.com), April 25, 2002

Answers

Ik zou daar niet eens meer gaan spelen als ik een band had. En het kan inderdaad anders. VERA houdt geen concert op de dansavond.

-- Arien (saguamura@home.nl), April 25, 2002.

Do Make Say Think speelde donderdag in Paradiso, dus voor Noodlanding. Of het Classic was weet ik niet. En ze waren het voorprogramma van GYBE!, dus op tijd stoppen moesten ze toch. Ik weet het altijd wel te waarderen als een dure DJ na een goedkoop rockbandje komt en je gewoon kon blijven :)

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), April 26, 2002.

Maar waarom?

Hoeft er niet altijd te zijn, natuurlijk. De band zal de term van een flyer hebben, en die wel tot de verbeelding hebben doen spreken.

-- Roger Teeling (rogerteeling@hotmail.com), April 27, 2002.

Misschien was die memorabele avond in Paradiso wel de allereerste avond waarop DMST Nederlanders heeft zien dansen. Toen de Moldy Peaches een paar maanden geleden in Paradiso speelden, mochten de Noodlanding-bezoekers om een of andere reden al om 23.00 uur de zaal in. Hell, dacht ik nog, zouten. Ik begeef me toch ook niet in jullie vaarwater. Ze wisten echter niet wat ze meemaakten toen ze de MP zagen dansen en springen en gingen helemaal los. Nog nooit was het zo gezellig vooraan in de zaal. Volgens mij konden de MP die spontaniteit ook wel waarderen. Misschien heeft het daarmee te maken?

-- Aurora (arorua_aurora@hotmail.com), May 13, 2002.

Klopt misschien wel. Ik had bij DMST live in ieder geval geen leren broeken op het podium verwacht. Of handen met glazen drank erin die tussen de nummers door triomfantelijk in de lucht werden gestoken. Of gitaren die (voorzichtig) verticaal gingen.

-- gieteling (neben10@hotmail.com), May 16, 2002.


ja bij concert van GYBE! in effenaar kwamen om 23.00 uur ook al de eerste dancefanaten binnen die wat verdwaasd naar het podiuum keken waar 3 op een stoel gezeten gitaristen over hun gitaar bogen. dus dat is gitaarmuziek? blik op het gezicht. grappige mix

-- alexander (aherrebout@yahoo.com), July 25, 2002.

Moderation questions? read the FAQ