Mail Order

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Oke, ik ben het beu om weken te wachten tot Forced Exposure m'n bestelling opstuurt. Dus waar kan ik in Belgie/Nederland een platenwinkel vinden die mail order doet? Niet voor obscure Wham! plaatjes - die vind ik toch op Audiogalaxy - maar eerder Neu! RocketFromttheTombs, Gong en dergelijke zaken.

-- nathalie (stevienixed@yahoo.com), March 18, 2002

Answers

Waarom probeer je amazon.de niet? Die zijn wel erg okay op cd gebied. Nederlandse platenwinkels zijn over het algemeen kut, maar misschien heeft Staalplaat mailorder? Dacht het wel, moet je alleen nog wat leuks vinden en dat kan een probleem zijn. :)

-- Omar (omar@kindamuzik.net), March 18, 2002.

www.gemm.com schijnt een goeie te zijn en mijn lokale platenboer de platenworm (www.platenworm.nl) doet ook aan een soort mailorder (via paypal).

-- Arien (saguamura@home.nl), March 18, 2002.

Distortion (www.distortion.nl) doen ook mailorder. Ik ken alleen de winkel, die is echt goed. En er is ook nog Rockhouse (http://www.cdexpress.com/php/main.php?taal=NL), die hebben echt een enorm uitgebreide catalogus, handig voor moeilijk te vinden dingen. Al zijn ze niet enorm snel.

Voor echter indiepop (maar dat vinden de meesten op dit forum geloof ik niet zo leuk) heb ik goede ervaringen met www.parasol.com en www.tweekitten.com

-- Martijn (grooten@sci.kun.nl), March 18, 2002.


www.elcheapo.nl is een zoekmachine die een heel stel on-line winkels afzoekt en de resultaten ook nog op prijs selecteert. Vaak is er wel een die de CD die je zoekt nog heeft. Yahoo! heeft een soortgelijke service (onder "shopping") voor grote Amerikaanse winkels. Daar heb ik pas geleden nog de nieuw Trail Of Dead besteld voor $7,95 (die lage prijs werd wel voor een deel weer opgeheven door hoge verzendkosten van deze winkel, maar het was toch nog steeds stukken goedkoper de CD uit de VS te laten komen dan hem in Nederland te kopen. Dat blijft bizar.)

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), March 19, 2002.

Moderation questions? read the FAQ