kosten/baten-analyse cd opnemen

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Dit hoogst interessante stukje gezien?-- Lava (reconstruct@nme.com), March 05, 2002

Answers

hmpf.. html...

http://www.negativland.com/albini.html

-- Lava (reconstruct@nme.com), March 05, 2002.


Yep, bekend en altijd leuk om te lezen. Stond ook al een tijdje op deze site: http://www.arancidamoeba.com/mrr/problemwithmusic.html (met dank aan http://www.drowning.demon.nl/td/links.html). Er wordt regelmatig aan gerefereerd, zeker als Albini in de buurt is zoals in Groningen begin januari. Hijzelf vindt het stukje alweer verouderd.

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), March 05, 2002.

ah. okay, leave it to Lava om weer met een superoud stukje aan te komen kakken. Kvond het alleen opvallend omdat ik net gisteren aan wat mensen heb voorgespiegeld hoe de pak'm beet 42 gulden (old money ja) verdeeld werd over BTW, detaillist, groothandel en industrie. Leuk om dan ook nog eens de kosten voor die industrie zo mooi op een rijtje te zien.

Of dit nou "The" problem with music is weet ik trouwens niet. Meer 'the problem with capitalism in the oldconomy' of zo...

-- Lava (reconstruct@nme.com), March 05, 2002.


www.negativland.com is trouwens een interessante link. Het album Escape From Noise van Negativland is een sample/plunderphonics- klassieker. Lees vooral over hun ernstige aanvaring met Boner & co. naar aanleiding van een hilarische U2-cover.

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), March 05, 2002.

Moderation questions? read the FAQ