Donna Regina

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Hoor net op Ocean Club Radio het titelnummer van Donna Regina's Nothern Classic en dat klinkt erg orgineel en mooi. Heeft iemand wat meer info en tips kwa mogelijke "must have's"?

-- Omar (omar@kindamuzik.net), March 01, 2002

Answers

Haar 10" Pool en het album A Quiet Week In The House (beiden op Karaoke Kalk) kun je blind aanschaffen. Lieflijke en breekbare liedjes met elektronische begeleiding. Mooooiiii.

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), March 01, 2002.

Hoe is dat Northern Classic album in zijn geheel? Dat titelnummer doet me een beetje denken aan iets waarin Lush had kunnen evolueren als ze wat avontuurlijker waren geweest. In ieder geval heel mooi. Is het trouwens een enkele lp, of weer zo DJ- vriendelijk/Consument-onvriendelijk dubbelpak van 800 piek?

-- Omar (omar@kindamuzik.net), March 06, 2002.

Er staan meerdere nummers op in de sfeer van Northern Classic. Op mijn eigen site heb ik een poging tot recensie gedaan, dus voor een impressie verwijs ik daar graag naar. Ik kan me even niet meer herinneren of het een dure LP was. Volgens mij viel het wel mee en was-ie goedkoper dan een cd. Er is ook een cd-versie van in omloop.

Nog een fractie mooier is het vergelijkbare werk van de Deense groep Antenne. Wordt in Nederland uitgebracht door Korm Plastics en is dus vriendelijk geprijst te vinden in de bakken van Staalplaat (in het vakje van Korm Plastics). Een aanrader.

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), March 06, 2002.


Maar is het zo'n dubbelaar? Die vind ik inmiddels zo irritant om thuis op te zetten (om de 10 minuten omdraaien). Waar heb je hem eigenlijk gekocht?

-- Omar (omar@kindamuzik.net), March 07, 2002.

Nee hoor, het is gewoon een enkele LP. Ik vond 'm vorige week bij Distortion in de Westerstraat. Daar liggen er vast meer.

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), March 07, 2002.


Ik had al zo'n vermoeden dat ie daar vandaan kwam. Okay kat-in-'t- bakkie.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), March 07, 2002.

Moderation questions? read the FAQ