Je huis brandt af, welke platen red je?

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Het kunnen natuurlijk je favoriete platen zijn maar ook zeldzame platen die je nooit meer zal kunnen opnieuw kopen. Max tien platen.
De mijne?.
No New York.
dEUS bootlegs.
Pussy Galore - Exile On Main Street.
Smog - Tired Tape Machine.
dEUS Zea single.
Kid606 - Down With The Scene.
Rainy Day compilatie

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 21, 2002

Answers

In ieder geval mijn Paul's Boutique met dubbele uitklaphoes. On The Corner op vinyl, want dat is vast moeilijk terug te vinden. De rest kom je vast wel weer tegen.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 21, 2002.

mijn hele Loop verzameling gaat als eerste onder mijn arm. daarna de twee joy division platen. maar daarna? eens even kijken...

my bloody valentine's Loveless, moonshake's Eva Luna, godflesh's streetcleaner, uiteraard de eerste van de Stone Roses van Ride...

daarna volgen de volgende drie:

pavement's slanted and enchanted Hood's liniar cable fraction beatnik filmstars' laid back and english en boyracer's more songs about frustration and selfhate

ehhhh laten we het hier maar even bij laten..

-- theo ploeg (theo@cut-up.com), February 21, 2002.


Voor Omar refraseren wij de vraag: je wordt 12 maanden op een onbewoond eiland (maar met CD-speler) gezet. Welke platen neem je mee, max. 10 (of zo).

Zijn eerste antwoord doet me denken aan die mensen die bij Desert Island Books antwoorden "iets over survival, want daar heb ik tenminste iets aan".

-- Lava (reconstruct@nme.com), February 21, 2002.


Ja maar kijk dat is een heel ander scenario weetjewel. Wat heb ik nou aan de dubbele Paul's Boutique uitklaphoes op een onbewoond eiland? ;) Volgens mij kan ik in dat scenario best wel leven met alleen Bitches Brew van Miles. Verveeld nooit en je blijft er maar dingen in ontdekken.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 21, 2002.

ook in de onbewoond eiland seeting houd ik het op mijn Loop collectie. moet genoeg zijn om jaren door te komen zonder verveling.

-- theo ploeg (theo@cut-up.com), February 21, 2002.


het is een beetje een afgezaagde vraag natuurlijk. ik denk dat ik mijn gitaar meeneem en cd's waar mijn eigen muziek staat want die is nergens anders te krijgen. en als Omar zegt dat Paul's Boutique met dubbele uitklaphoes moeilijk te krijgen is neem ik die ook maar mee, ook al is die van mijn vader, die zou hem vast vergeten namelijk.

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 21, 2002.

Haha, jouw vader heeft die ook? Cool.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 21, 2002.

ja het is werkelijk ONBEGRIJPELIJK dat mijn vader die heeft. :)

een keer neusde ik rond in zijn platenkast, staat niet veel bijzonders in en toen, "hee de beastie boys??". dus ik vraag aan mijn vader hoe die daar nou weer aan komt. gekocht zegt ie maar toen waren ze heel anders dan nu. dus ik luisteren, ik hoor geen verschil met ill communication of het latere werk. misschien iets funkier, maar goed. steeg mijn vader toch heel wat in mijn aanzien dat ie die plaat had gekocht. :)(tis ook een goeie plaat)

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 21, 2002.


Moderation questions? read the FAQ