Pinkpop!

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

toch leuk om over te lullen dacht ik zo.. is de programmering dit jaar goed? beter dan vorig jaar? weer kut. etc.

eens zien wat vind ik er van. eerst moet ik zeggen dat ik elk jaar even denk dat het toch weer heel aardig eruit zit.. maar meestal valt het dan tijdens pinkpop weer tegen.

zaterdag is niks. Live alweeer! zelfs als ze een waardeloze plaat gemaakt hebben.

zondag: heel wat beter met Dropkick Murphys, Lamb, Faithless kan ik vrede hebben. Millionaire is gewaagd, of de platenmaatschappij heeft met veel geld geschoven. als er al iets alternatiefs op pinkpop staat is het helaas wel een kutband.. nou ja.. beter iets dan niets.

maandag: nou nou! beef! SFA! BRMC! Daryll-Ann (verdiend!) die zijn zeker allemaal s'ochtends.. nou ja. lijkt me toch wel aardig.

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 19, 2002

Answers

Shit, ik dacht dat de Strokes zouden komen...

-- Arien (saguamura@home.nl), February 19, 2002.

Mag ik nog even toevoegen dat ik Millionaire helemaal geweldig vind?

-- erik (erikstronks@hotmail.com), February 19, 2002.

U mag U mag. Millionaire is vette indie-phunk. Spijtig dat Mauro zo'n slappe kost was op z'n solo plaat. Die ene single was wel leuk maar de rest was slaapverwekkend.
Geen Strokes?!? Shock HORROR!

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 20, 2002.

zoals gewoonlijk ontbreekt het wederom aan spanning op pinkpop. millionaire komt uit de Deus stal en dus goed. ook voor pinkpop. ga ze trouwens zaterdag live zien. ben benieuwd.

verder is er werkelijk niets maar dan ook helemaal niets leuks op pinkpop (of het moeten de super furry animals zijn). gek dat ze de stokes niet hebben gestrikt. de lievelingetjes van de popjournalisten- zonder-ziel. zou ze weer veel credits opleveren. ook geen BMRC die wel leujk zijn (in tegenstelling tot the strokes).

-- theo ploeg (theo@cut-up.com), February 20, 2002.


Ik dacht dat The Strokes nog steeds tot de mogelijkheden behoorden... dat het alleen nog niet bevestigd was. Maar inderdaad BRMC is leuker.

Whatever Happened to my Rock 'n' Roll verwoordt het gevoel dat de Stokes-hype ons wilde aanpraten.

-- erik (erikstronks@hotmail.com), February 20, 2002.Whatever Happened to My Rock 'n' Roll? De vraag stellen, is hem beantwoorden.

-- JoB (jobwit@vpro.nl), February 20, 2002.

Vorig jaar was duidelijk beter met Tool, Radiohead, The Hives, Tindersticks, Queens Of The Stone Age. Weinig pretpunk, terwijl dat toch eigenlijk de festivalmuziek bij uitstek is. Ik had toch wel iets uit de Sum 41/Blink 182/Lit hoek verwacht. Is er trouwens iemand die An Pierlé weleens spot buiten de festivals? Het lijkt wel of al die festivals eerst proberen Tori Amos te boeken en als dat niet lukt zich ineens An herinneren.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 20, 2002.

Heb An Pierle tweemaal gezien in Utrecht. vorig jaar in Ekko en pas geleden in de kleine zaal van Vredenburg. Beide malen open mond en kippenvel... briljant! Nog nooit een zangeres of muzikant gezien die een zaal vol mensen en masse verliefd kan laten worden op een kleine dame op een skippy-bal.

An is okee

-- erik (erikstronks@hotmail.com), February 20, 2002.


Moderation questions? read the FAQ