en Ian Brown flikt het alweer.

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Een aantal dagen geleden vroeg Omar me op deze pagina naar de nieuwe Ian Brown. Een plaat zet je niet zomaar op één in je wekelijkse lijstje.

Ik heb een zwak voor Ian Brown. dat maakt mij misschien niet eens de beste informatiebron wanneer het om de nieuwe plaat van de man gaat. Maar wederom klinkt zijn muziek als een klok. Ian's fluistervocalen, de zoete wat melancholische ritmes, het gebruik van dance invloeden, maar bovenal de slomme britpop invloeden.

Ian Brown maakt britpop zoals ze al in tijden niet meer wordt gemaakt. britpop zoals britpop hoort te zijn. zacht, meeslepend en bovenal groovy. tel daarbij op dat Ian een goede songwriter en je komt tot een perfect popalbum. maar zoals gezegd: mijn zwak voor Ian Brown is groot. volgens velen in mijn omgeving zelfs te groot.

wat is jullie mening over de nieuwe Ian Brown?

-- theo ploeg (theo@cut-up.com), February 19, 2002

Answers

ik heb alleen het singeltje gezien op de teevee en ik dacht eerst dat het die gast van the verve was. ook al vanwege de video. ik vond er niet veel aan, maar ik heb het album niet gehoord dus eigenlijk kan ik er geen oordeel over vellen.

-- lubacov (luba@animejunction.com), February 19, 2002.

ik dacht ook al dat dat die gast van the verve was..

hmm.

vond er ook weinig aan.

volgende keer zal ik heeel goed opletten of ik het iets vind.

david gray is vast beter.

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 19, 2002.


wat is jullie mening over de nieuwe Ian Brown?

Een saaie pief die ik zijn eerste goede ding nog moet horen doen. Van waar die fascinatie, Theo?

-- bas (bas@kindamuzik.net), February 20, 2002.


Een saaie pief die ik zijn eerste goede ding nog moet horen doen.
Kan je duidelijk maken wat je precies saai vindt?

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 20, 2002.

hmmm... waarom ik iets heb met Ian Brown? dat heeft te maken met afstuderen, zomer, manchester, feesten, drugs, kevers met open dak, ribcolbertjes.

okeoke om het duidelijk te maken. de stone roses waren voor mij de soundtrack van het laatste jaar middelbare school. Ian brown's fluisterstem was overal omdat ik constant mijn stone roses tape in mijn walkman had.

maar stone roses is meer. stone roses zorgden er toch wel voor de beste britpop periode ooit. ik bedoel: charlantans, happy mondays, primal scream, New Fast automatic Daffodils, slowdive, ride. zucht. kan het mooier?

nee dus. daarom is Ian Brown held. maar niet alleen daarom. zijn liedjes zijn gewoon bijzonder mooi and laidback. goede muziek dus.

-- theo ploeg (theo@cut-up.com), February 20, 2002.de stone roses waren voor mij de soundtrack van het laatste jaar middelbare school.

Ha! Van mij ook. :) Luide toch samen met Pixies en Happy Mondays en Jane's Addiction het einde van de metalperiode aan. Mooie tijd, zat iets in de lucht en het was ook vaak mooi weer zo ik mij meen te herinneren. Afijn zingt die Ian nou nog steeds over dolfijntjes en de koningin en aliens, etc?

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 20, 2002.


Kan je duidelijk maken wat je precies saai vindt?

Zijn stem, zijn muziek, de stone roses zelf. Alles eigenlijk. Was dus duidelijk niet mijn eindexamenjaar ;-)

-- bas (bas@kindamuzik.net), February 20, 2002.


Moderation questions? read the FAQ