Lijstjes Week 7

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Ze zijn er weer, de lijstjes. Roept u maar: commentaar/vragen/etc over week 7.

Als Theo hier eens langskomt zou ik wel eens wat meer details over die Ian Brown cd willen horen. De recensies klinken altijd eigenlijk best wel interssant.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 14, 2002

Answers

Wat ik me vooral afvraag, hoe klinkt Source Tag and Code van 'Trail Of Dead'. Arien had hem in zijn lijstje staan, zag ik. Wat betreft Ian Brown: ik vind de nieuwe single (FEAR, veel op MTV te zien) best wel leuk, maar ik verwacht niet dat het nieuwe album veel anders klinkt dan zijn vorige(n).

-- Herman (hjac@wish.nl), February 14, 2002.

Is dat de plaat met F.E.A.R.? Leuk single.

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 14, 2002.

Source, Tags & Code klinkt een tandje rustiger en opener dan hun voorganger Madonna. Maar het blijft over de top, overstuur, doomy, dan weer bevrijdend, dan weer stuwend. Heb ze gister in de VERA zien spelen. Rommelig en veels te hard maar toch 1 van de beste concerten die ik in de laatste paar maanden heb bezocht.

-- Arien (saguamura@home.nl), February 14, 2002.

Klinkt goed, Arien. Heb jij ook die 12" die vorig jaar uitgekomen is? Zelf moet ik hem nog steeds horen, maar ik merk dat ik aan Madonna niet genoeg heb. Stuwend en doomy, dat zijn in deze wel mooie trefwoorden. Jammer trouwens, dat ik er gisteren niet bij was. Ik had ze graag nog eens live gezien, ook al is het bezoeken van concerten bij Vera voor mij toch wat onhandig, gezien mijn locatie.

-- Herman (hjac@wish.nl), February 14, 2002.

Vanavond tussen 23.00 en 0.00 uur speelt ...Trail Of Dead in Studio Desmet van de VPRO. Toegang=gratis.

Kunnen we nog een mooi live-verslag verwachten, AriŽn?

-- Vido (vidoliber@hotmail.com), February 14, 2002.Het wordt een combi van Trail Of Dead en Icarus Line (vanavond). Hopelijk met foto's!

-- Arien (saguamura@home.nl), February 14, 2002.

Trouwens, de nummers op de Relative Ways-ep staan ook op de plaat (op 'Blood Rites na dan, die staat op de Japanse release)

-- Arien (saguamura@home.nl), February 14, 2002.

Ik kende het eigenlijk niet, maar ik gisteren wel gelachen bij de VPRO. Het eerste concert ooit waar de drummer zijn drumstel na afloop het publiek in gooide. Lekker hard ook. Na afloop nog met de band naar Paradiso gegaan, waar de bassist de beste danser bleek en de drummer geen succes had bij zijn droomvrouw.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 15, 2002.

Moderation questions? read the FAQ