Hoe beluister je je muziek?

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Momenteel (oudere) vrienden bij mij thuis, dus beluister ik m'n CDs voornamelijk op m'n CD ROM drive. Wel leuk om eens m'n muziek te beluisteren met een koptelefoon.
Ik luister bijna *overal* naar muziek: In de badkamer, studiekamer, slaapkamer en ook als ik de trein neem.

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 12, 2002

Answers

Als ik achter de compuiter zit dan luister ik of naar de TV op de achtergrond of naar de stereo (die gek genoeg op mijn bureau net naast mijn monitor zit). Da's echt 50/50. Anders heb ik vaak ook mp3's lopen. En dan heb ik ook nog mijn walkman...

-- Arien (saguamura@home.nl), February 13, 2002.

Als ik lees hoor ik geen muziek, dus achter de computer meestal niet. Verder altijd.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 15, 2002.

Als ik lees hoor ik geen muziek

Heb ik ook last van, doe het toch en op een gegeven moment "hoor" ik de muziek niet meer, tenzij het rap is, dat gaat gewoon niet samen met lezen. Achter de computer altijd muziek al bevorderd dat wel de disleksie. ;) Op de fiets altijd de cd-man. Verder continu muziek, zie nu tot mijn grote schrik dat mijn dochter al blij begint te swingen zodra ik House plaat op zet. Wel lief maar ik moet nu toch echt gaan overstappen op kinderliedjes.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 15, 2002.


zie nu tot mijn grote schrik dat mijn dochter al blij begint te swingen zodra ik House plaat op zet. Wel lief maar ik moet nu toch echt gaan overstappen op kinderliedjes

Ik was toch vast van plan om mijn eventuele toekomstige nakomelingen al vanaf hun allereerste begin te laten wennen aan vrije improvisatie en jazz ;-)

-- bas (bas@kindamuzik.net), February 16, 2002.


Dat ook. Eigenlijk het enige wat ze tot nu toe echt niet zo leuk vond is het begin van Boredoms Super AR maar goed ik word ook wel een beetje zenuwachtig van die snel vooruit/achteruit spoel geluiden.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 16, 2002.


Verder continu muziek, zie nu tot mijn grote schrik dat mijn dochter al blij begint te swingen zodra ik House plaat op zet.
Vervang House met Northern Soul en je hebt mij. Allez, een goeie 20 jaar geleden. hah! Dus Omar, volhouden en binnen 20 jaar heb je... help een tweede ik. ;-)

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 16, 2002.

Moderation questions? read the FAQ