Rawk magazine!

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Nu we het er toch over hebben: weet iemand een magazine, gedrukt danwel online, van niveau wat aandacht besteed aan hardere rock/punk? Als er een iets in de serieuzere pers over metal danwel punk wordt geschreven wordt het meestal afgedaan als interessant cultureel fenomeen voor de jeugd van tegenwoordig. En de meeste bladen voor de scene zelf zitten op fanzine niveau.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 10, 2002

Answers

Is rocksound niets? Ik moet bekennen dat ik het zelf zelden lees. De Nederlandse uitvoering kocht ik nog wel eens omdat d'r altijd een cd'tje bijzat en daar kon je altijd wel wat van draaien in een of ander radioprogramma maar de geschreven inhoud was niet bepaald om naar over naar huis te schrijven. Nu is het alleen nog in het Engels verkrijgbaar en de laatste keer dat ik het inkeek schreef Neil Kulkarni er voor en da's iemand die ik in principe redelijk hoog heb zitten.

-- Joris (subbacultcha@hotmail.com), February 10, 2002.

Het ziet er wel ok uit. Alleen al om de drummer van Mudvayne, iemand die zichzelf Spag noemt te horen zeggen dat "To me, numbers are the purest forms of communication as they take on a transcendent, dialectic quality." was een bezoekje aan de site waard, maar hoogtepunt was het Phil Anselmo interview ( Lees het!). Er stonden ook behoorlijk wat nikserige dingen op.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 10, 2002.

Als Neil Kulkarni er voor schrijft is het in principe altijd de moeite waard.

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 11, 2002.

Moderation questions? read the FAQ