Andrew WK

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

ben vast de laatste die eindelijk iets van deze nieuwe "hype" gedownload heeft. toch wel errug goed! sjonge, dat Party Hard is me een meezinger. :)

bijzonder verrast dat de OOR recensent die plaat deze week kraakt. wedden dat ze aan het eind van het jaar dat album wel gewoon in de top 100 zetten? net als toen met daft punk..

nou ja.. wie weet ook niet. ik heb maar 1 nummer gehoord.

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 08, 2002

Answers

Sshhjeet is die plaat niet al maanden uit? Verder kan ik er niks over zeggen omdat ik nog steeds geen seconde muziek van die knakker heb gehoord. Maar de bijnaam Andrew WanKer doet me het ergste vermoeden. ;)

-- Omar (omar@kindamuzik.net), February 08, 2002.

Compleet overropen. Compleet cliche metal. (En ja hoor ik noem het CLICHE METAL). Het is 1 vuist in de lucht en de andere in de losse jeans. Blergh.

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 09, 2002.

plaat is al maanden in Engeland uit. ik was vandaag in lokale cd winkel en daar lag tie nog niet. niet dat ik hem wilde kopen, vandaag heb ik mijn verjaardagcadeautjes gekocht, namelijk: Daryll-Ann - Weeps, Cornelius - Point & Orchestra Baobab - Pirate sessions. maar morgen pas uitpakken!

:D

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 09, 2002.


Elke generatie verdient haar eigen Dee Snyder. Ik heb tot nu toe 3 nummers gehoord (Party Hard, We Want Fun en Party 'Till You Puke...nee aan de titels zal het niet liggen...) en ik vind ze ge-wel- dig. Dit is gewoon lekkere feel-good rock voor in een dronken bui. Morgenochtend haten we het (en onszelf) maar vanavond is het feesten geblazen...

-- Arien (saguamura@home.nl), February 09, 2002.

He Ludo, heb je even een van de beste albums allertijden gekocht? Veel plezier ermee :o)

Andrew WK: heb net het album en ben vooral Party Hard aan het luisteren. De rest komt straks wel. Lekker hard en een vol over the top geluid. Nou hopen dat de rest ook zo aanstekelijk is.

-- Norbert (norbert@kindamuzik.net), February 09, 2002.ja, ik wilde eigenlijk Trailer Tales kopen dus keek ik in het vakje van Daryll-Ann zag ik daar ineens Weeps. ik dacht dat dat ding niet meer voorradig/bijgedrukt werd.. nou ja! ik ben benieuwd. of bedoelde je toevallig een van de andere 2. :D

over Andrew WK nog even. ik heb nog 2 andere nummers gedownload and die zijn een stuuuuuuuk minder, en inderdaad ook een beetje hetzelfde. (vreemd genoeg toch minder goed) ik denk dat ik het maar bij deze 3 mp3's laat en de plaat verder mijd.

-- Ludo (ordinarypeoplerecs@hotmail.com), February 09, 2002.


Denk dat het vooral komt doordat ik een VROUW ben dat ik Andrew WK - what the fuck's that for a name anyway? - en metal in het algemeen niet kan waarderen. Hup naar Slayer dan maar? Wil niet zeggen dat ik Painkiller niet goed vind. Deed 1 van m'n favoriete optredens. WOEHOE!!!!!

-- helenfordsdale (helenfordsdale@yahoo.com), February 09, 2002.

Als liefhebber van domme stamp hardrock zeg ik op basis van "Party Hard" dat Andrew WK volkomen kut is. Het is hardrock voor popfans.

- Waar zijn de gitaren? Ik hoor alleen Donald Tardy's overigens uitstekende drums en zang. Er is niet eens een gitaarsolo. - De produktie is in het algemeen veel te glad en poppy. - Het melodietje is te vrolijk. - Bovendien is het volkomen gecastreerde hardrock: er gaat geen enkele dreiging van veel tattoos en bier uit van pretty boy WK ondanks die foto.

De overall sound lijkt inderdaad nog het meest op Twisted Sister, maar die hadden wel fatsoenlijke gitaarsolo's en botte teksten en bovendien is Dee Snider een veel betere zanger dan Andrew WK.

Voor echte hardrock kan je beter naar puur Nederlands produkt als Spoiler of Peter Pan Speedrock luisteren. Of een klassieke Kiss of Twisted Sister plaat uit de kast trekken.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 10, 2002.


En Martijn neemt me de woorden compleet uit de mond. Sluit me helemaal bij hem aan. Andrew WK zuigt.

-- bas (bas@kindamuzik.net), February 10, 2002.

Maar wie de fuck ziet dit dan ook als metal??? "metal voor popfans"? het is toch gewoon pop voor popfans? Dit is nou eens een artiest die er eerlijk voor uitkomt dat al die nu-grunge en nu-metal gewoon keihard op een jong poppubliek gericht is. En vrolijke melodietjes heersen! Als ik ergens een hekel aan heb is het wel aan gekwelde Vedder-stemmen en teksten over te weinig moederliefde in de vroege jeugd.

Ik ben bepaald geen fan (ken alleen Party hard en Party Till You Puke), maar zie wat anderen er goed aan vinden. Aan het eind van een ranzig bierfeest (na de ransdisco van 'I will Survive' en de ransrock van 'Summer of 69' de rest van de avond) lijkt het me heerlijk...:-)

-- Lava (reconstruct@nme.com), February 11, 2002.Martijn, ga dan zaterdag (mee) naar de Melkweg voor PP Speedrock en neem hoofdact Andrew WK op de koop toe.

-- Els (els@whiskas.net), February 11, 2002.

En ga dan vooral letten hoe Peter Pan Speedrock het hoofdprogramma helemaal van het podium gaat blazen. Kan ik me tenminste zo voorstellen.

-- bas (bas@kindamuzik.net), February 11, 2002.

Ik ga zaterdag kijken in de Melkweg. Kan ik ook Donald Tardy eindelijk eens live aan het werk zien. En PPS heb ik ook nog nooit live gezien.

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 12, 2002.

Op het KindaMuzik forum heeft iemand een goede beschrijving gegeven: zwaar angezette Roxette gitaren

-- Martijn (wmterhaar@myrealbox.com), February 12, 2002.

En PPS heb ik ook nog nooit live gezien

Durven we te zeggen: beste liveband van nederland? Ja, dat durven we. Waren een paar jaar terug de beste band van een overvol Dynamo.

-- bas (bas@kindamuzik.net), February 13, 2002.Heb net Party Hard gedownload gewoon geweldig! Inderdaad Kiss meets Twisted Sister meets Meatloaf meets Abba meets Roxette meets Beasty Boys heeeeerlijk

-- erik (Erikstronks@hotmail.com), February 14, 2002.

Moderation questions? read the FAQ