Embargo II: klote lijstjes

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Is het niet tijd om eens een tijdje te kappen met die irritante lijstjes? Nu lees ik weer dat Spin de 50 beste bands aller tijden heeft uitgekozen. Goh The Beatles staan op 1, zouden ze er nog wat leuks over hebben geschreven? ;) Als iemand nou eens 1x met een verrassende uitslag zou komen, dat je ten minste nog maanden kan nagenieten van de boze brieven "Het is een grof schandaal dat N.W.A. in uw laatste poll is verkozen boven The Velvet Underground...blabla."

-- Omar (o.munoz@kindamuzik.net), January 31, 2002

Answers

dan mail je die gast en zeg je: "Waarom heb je in hemelsnaam The Beatles verkozen boven de SUPER FURRY ANIMALS???"... :)

-- Alcatraz (alcatraz@zeelandnet.nl), January 31, 2002.

Nah, loont de moeite niet. Het is gewoon saai. Doet me trouwens denken dat ik nog steeds geen enkel nummer van SFA heb gehoord. Mis ik iets?

-- Omar (omar@kindamuzik.net), January 31, 2002.

Ja! dan mis je wel iets, want de SFA is toch een lekker eigenzinnige band. Nummers die uit vier delen bestaan. Popliedjes met compleet gestoorde wendingen. En dat album Mwng in het Welsch! is ook erg grappig. Over laatste album Rings around the world: de een vindt m briljant, de ander begrijpt er niets van. Zeker uitproberen.

-- Norbert (norbert@kindamuzik.net), February 01, 2002.

ik ben groot fan.. je mis zeer zeker iets. Tis misschien ff wennen maar ow zo heerlijk... ;):):)

SFA's muziek heeft eigenlijk alles wat een vrouw ook moet hebben... :) schoonheid, humor, intelligentie, originaliteit, spontaniteit... etc

-- Alcatraz (alcatraz@zeelandnet.nl), February 01, 2002.


Ook als je niet van nature in de gitaarhoek hangt, zou je SFA kunnen waarderen, lijkt me. De eerste CD, "Fuzzy Logic", was voor mij een van die platen die je weer helemaal zin in de popmuziek geven (als je die en nbeetje kwijt was). Voor de meer algemeen geinteresseerde is de voorlaatste "Guerilla" het leukst denk ik...

-- Lava (reconstruct@nme.com), February 04, 2002.


Norbert, hoe bedoel je liedjes die uit 4 delen bestaan? Op zijn Paranoid Androids, zegmaar? Licht toe...

Zelf vind ik trouwens Mwng het leukste album. Ik ze verder niet allemaal van haver tot gort, maar rings around the world heeft wel een aantal enorme hoogtepunten!

-- Herman (hjac@wish.nl), February 20, 2002.


Moderation questions? read the FAQ