Welkom

greenspun.com : LUSENET : De Subjectivisten : One Thread

Welkom op onze nieuwe messageboard!

Dit is de plek waar jij je bijdrage kan maken. Nieuws, opinie, tips maar ook jouw eigen artikelen en recensies kun je hier plaatsen. Laat dus van je horen, de scene heeft jou nodig!

-- Arien (saguamura@home.nl), January 30, 2002

Answers

Zo dat werkt dus. Wel een opluchting en zo'n vertrouwde omgeving met al dat wit, kijken of ik niet van die schizo-neigingen krijg en van dat Nederglish ga babbelen. ;) Trouwens is er nog een reden waarom de steller van een vraag niet tussen haakjes staat achter de vraag zoals bij ILM. Niet dat het belangrijk is of zo.

-- Omar (o.munoz@planet.nl), January 30, 2002.

Mag ik soms hier in Nederglish babbelen Omar? Wegens gebrekkig Nederlands heb ik als engelsman weinig keus. Toch wil ik zegen dat ik jullie nieuew messageboard als een positive ontwikkeling beschouw. Ik zal alles in de gaten houden en soms proberen een bijdrage te maken. Veel success.

-- stevo (stefanrood@hotmail.com), January 31, 2002.

voorlopig loopt het nog niet echt storm. Jammer.

-- Alcatraz (alcatraz@zeelandnet.nl), February 03, 2002.

Ik heb al een muis-arm (sinds afgelopen vrijdag - wat te doen? huisarts snel maar?) en dan ook nog een Nederlandstalige ILM. Jongens, heb ik dan helemaal geen recht op een privé-leven? Wat is dat ook alweer, met een boek op de bank?

-- JoB (jobwit@vpro.nl), February 04, 2002.

Moderation questions? read the FAQ