INFO: Erwin Puts Newsletter

greenspun.com : LUSENET : Leica Bruger : One Thread

INFO: Erwin Puts udsender fra tid til anden et newsletter via Email. Det indeholder resultater af hans tests samt hans personlige kommentare.
Puts er nok den person der udfører de mest gennemgribende optiske test, og selvom han anderkender Leica som en af de bedste optiske producenter, er han ikke bange for at kritisere når det er på sin plads, eller anbefale alternativer.
Han gør ligeledes et stort arbejde for at punktere Leica myter som ikke har hold i virkeligheden, hvilket ikke altid gør ham lige populær hos alle. Hans artikler er altid interessante, og velagumenteret.

Man tilmelder sig Mailinglisten ved at sende en mail til:
majordomo@mejac.palo-alto.ca.us med: subscribe APEMC som emne.

Hvis du ikke er bekendt med Erwin Puts, kan jeg kun anbefale at du besøger hans hjemmeside. Den indeholder en mængde optisk teori og et udvalg af sammenlignende test af både historiske og nye objektiver.

-- Niels H. S. Nielsen (nhsn@ruc.dk), September 08, 2001

Answers

Nu kan man i øvrigt læse tidligere udgaver af Puts' newsletter på hans hjemmeside. Der er et link øverst på forsiden.

-- Niels H. S. Nielsen (nhsn@ruc.dk), September 18, 2001.

Update!

Puts har sat udgivelsen af sit newsletter i bero mens han overvejer en ny distributions form. Jeg tror (men ved ikke med sikkerhed) at hvis man følger ovenstående retningslinjer, vil man modtage besked når han har besluttet sig for det nye format.

-- Niels H. S. Nielsen (nhsn@ruc.dk), April 29, 2002.


Puts' newsletter er tilbage igen. Han kalder det nu "Private Newsletter", men format og indhold minder om det gamle koncept. Hvis du er interesseret så prøv at følge ovenstående vejledning og se hvad der sker. Hvis det fejler, så send ham en mail (imxputs@ision.nl) og sig du vil have hans newsletter tilsendt.

-- Niels H. S. Nielsen (nhsn@ruc.dk), May 05, 2002.

Rygter i diverse diskussionslister siger at E. Puts har opgivet at udsende sit newsletter. E. Puts har dog mig bekendt ikke officielt bekræftet dette. Hvis rygtet taler sandt, er vi nu henvist til hans hjemmeside hvis vi er interesseret i hans tanker og testresultater.

-- Niels H. S. Nielsen (nhsn@ruc.dk), October 13, 2003.

Moderation questions? read the FAQ